Διανομή

ΔΙΑΝΟΜΗ

Η παράδοση των παραγγελθέντων εμπορευμάτων γίνεται από την εταιρεία ταχυμεταφορών AKIS EXPRESS. Όλες οι παραδόσεις γίνονται για το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός 3 (τριών) εργάσιμων ημερών.

ΤΙΜΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1. Στο γραφείο της εταιρείας ταχυμεταφορών AKIS EXPRESS = 3,50 ευρώ

2. Στη διεύθυνση που υποδεικνύεται από εσάς = 5,90 ευρώ

3. Παραλαβή από το γραφείο Οινων Γευσεις / Oinon Geuseis / = 0,00 EUR (εάν τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, μπορούν να παραληφθούν την ίδια ημέρα)

Nikis Blvd. 14 G Λευκωσία 1086 Κύπρος

Παραγγελίες άνω των 75,00 ευρώ = ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ.

Για παράδοση εκτός Κυπριακής Δημοκρατίας, επικοινωνήστε μαζί μας /info@oinongeuseis.com/ για λεπτομέρειες.

Η Oinon Geuseis μεταφέρει τα προϊόντα της σε ειδικό θερμικό κουτί, το οποίο εγγυάται την ακεραιότητα και την τελειότητά τους κατά την παραλαβή.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων των προϊόντων μας και της αυστηρής συμμόρφωσης με τις απαιτήσεις υγιεινής και υγιεινής, δεν δεχόμαστε επιστροφές προϊόντων!

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η αντικατάσταση προϊόντος είναι δυνατή μόνο όταν:

Ο παραλήπτης πραγματοποίησε διεξοδική επιθεώρηση κατά την παραλαβή της παράδοσης και βρήκε ένα ελάττωμα, όπως: 1. Κατεστραμμένη ακεραιότητα του προϊόντος 2. Ελαττώματα που προκαλούνται από ακατάλληλη μεταφορά 3. Δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγείλατε

Μετά την εξακρίβωση οποιουδήποτε από τα προαναφερθέντα ελαττώματα, ο παραλήπτης ΥΠΕΥΘΥΝΕΙ: 1. Να ειδοποιεί επιτόπου τον Προμηθευτή σχετικά με τα διαπιστωμένα ελαττώματα της παράδοσης 2. Να αρνηθεί να δεχτεί ολόκληρη την παράδοση ή μόνο τα κατεστραμμένα προϊόντα και θα επιστραφεί αμέσως με τον προμηθευτή. 3. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 24 ωρών για να κανονίσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.

Αφού ελέγξετε το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστώσουμε το ελάττωμά του, θα το αντικαταστήσουμε με ένα νέο και αν είναι αδύνατο λόγω εξάντλησης του αποθέματος του ίδιου προϊόντος, θα σας προσφερθεί αντικατάσταση με άλλο ή επιστροφή χρημάτων.

Η αντικατάσταση και η παράδοση προϊόντων που σχετίζονται με αυτές τις περιστάσεις είναι δωρεάν!

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους παραπάνω όρους, η Oinon Geuseis απαλλάσσεται από την υποχρέωση ανταλλαγής προϊόντος ή επιστροφής ποσού.

Η Oinon Geuseis διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει και να ενημερώσει τις παραπάνω τιμές και προϋποθέσεις. Εάν έχουν γίνει, θα ειδοποιηθείτε μέσω email που αναφέρεται στην εγγραφή σας ή μέσω ειδοποίησης σε αυτόν τον ιστότοπο πριν από την έναρξη ισχύος των αλλαγών.